Log In

Registreer Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Tilkestocht - parking

Het beloofd druk te worden zaterdag. Naast de Tilkestocht is het ook voetbal. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je ook kan parkeren op D Store als de parking van cc de borre vol staat. Kom zeker tijdig want de groepen vertrekken op tijd !

Blessed Be.

Meer Nieuws

Welkom

De Tilkesclub nodigt iedereen van harte uit op de volgende Tilkestocht die zal doorgaan op zaterdag 27 oktober 2018 met vertrek vanaf 17:30 tot 22:00. De tocht vertrekt en komt aan bij cultureel centrum 'cc de borre' in Bierbeek.

Vanaf 1 oktober kan online ingeschreven worden via deze website. Bij de inschrijving zal je kunnen kiezen wanneer je wilt vertrekken. Door het succes van de tocht moeten we het aantal deelnemers beperken tot 600 personen.

De organisatie

De Tilkesclub is een vereniging die om de 2 jaar een Tilkestocht organiseert in de omgeving van Korbeek-Lo. Een 'Tilke' is in Korbeek-Lo de historische naam van een 'heks'. De Tilkestocht wordt georganiseerd om de 2 jaar op de laatste zaterdag van oktober in een van de deelgemeenten van groot Bierbeek.

Doel

Lang voordat overal in onze streken Halloween werd gevierd was Korbeek-Lo reeds bezig met een heksen- of Tilkestocht. Verschillende verenigingen van Korbeek-Lo en omstreken werken samen om van de Tilkestocht een succes te maken in Bierbeek. Bij 'Verenigingen - Over Ons' krijg je een overzicht van de verenigingen die dit jaar meewerken.

Tochten

De Tilkestocht is een verbluffende heksentocht. Vanaf 17:30 tot 22:00 starten er om het kwartier een groep van 30 personen onder leiding van een begeleider voor een tocht van 5 a 7 km die typisch 2 a 3 uur duurt. Onderweg kunnen we genieten van een aantal vertellingen en een aantal acts. De tocht is bedoeld voor kinderen (vanaf 6jaar) en volwassenen. De tocht voert ons doorheen de holle wegen en velden van de streek. Zelfs als het slecht weer is, de tocht gaat altijd door! Het is dus aangewezen goede stapschoenen of laarzen aan te trekken. Buggy's of kinderwagens zijn niet haalbaar op dit soort parcours. De tocht verloopt telkens via een ander parcours.

Privacyverklaring

Tilkesclub bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt op het inschrijvingsformulier voor een Tilkestocht (naam, e-mail en tel. nr). Deze gegevens worden opgeslagen in een beveiligd bestand. De gegevens worden maximum 5 jaar bewaard (2 tochten). De gegevens worden gebruikt om uw inschrijving en betaling op te volgen en om u uit te nodigen voor de volgende Tilkestochten en voor de verzekering van deze activiteit. Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan dit steeds via een mail aan onze contactpersoon info@tilkesclub.be . Tilkesclub verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

Tijdens de tocht kunnen er foto's en opnames gemaakt worden. Deze foto's en opnames kunnen wel publiek gemaakt worden (web-site, krantenartikel, tijdschriften, facebook-pagina of ander sociale media, enz.). Voor foto's en opnames waarbij er ingzoomd of gefocused wordt op 1 persoon (indien herkenbaar), zal wel expliciete toestemming gevraagd worden alvorens deze foto's of opnames publieklijk te gebruiken.